Jean Renoir torna al “Dijous d’Imprescindibles” amb French Cancan

null

Continuant amb l’homenatge a Offenbach, el dijous 27 de juny a les 20.15h, recuperem French Cancan en el nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Espectacular retorn de Jean Renoir (Elena y los hombres) al cinema francés després de quinze anys d’absència. Una pel·lícula divertida i vibrant que suposa un homenatge del cineasta a l’univers artístic de pintors impressionistes com el seu pare Pierre-Auguste Renoir, posant en imatges alguns episodis de la vida de Zidler, fundador del cèlebre Moulin Rouge parisenc. Un clàssic imperible.

 

Sinopsi

París, 1880. Henri Danglard, un empresari d’espectacles, s’embarca en la reforma d’un vell local que bateja amb el nom de Moulin Rouge. Aposta per posar de moda un antic ball de saló, el cancan, i fer d’una jove bugadera, Nini, la seva vedette. El projecte de Danglard s’enfrontarà a la gelosia de Lola, una ballarina enamorada d’ell, a la retirada del seu soci i de la presència dels proxenetes de Montmartre.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 4 de juliol: La reina de África (1951) / El sabor del sake (1962)

Dijous 11 de juliol: Cleo de 5 a 7 (1962) / Caras y lugares (2017)