Rojo, la gran triomfadora del Festival de Sant Sebastià, a “La festa de l’espectador”

rojo-NEWS

El pròxim dimarts 30 de juliol a les 20.15h preestrenem Rojo, de Benjamín Naishtat, a “La festa de l’espectador”.

Guanyadora de la Concha de Plata a la Millor Direcció, la Concha de Plata al Millor Actor (Darío Grandinetti) i el Premi del Jurat a la Millor Fotografia al Festival de Sant Sebastià. Protagonitzada de forma brillant per Darío Grandinetti (Hable con ella) al costat d’Andrea Frigerio (El Ciudadano Ilustre) i Alfredo Castro (El Club).

 

Sinopsi

A mitjans dels anys 70, un home estrany arriba a una tranquil·la ciutat de províncies. En un restaurant, i sense motiu aparent, comença a agredir Claudi, un reconegut advocat. La comunitat dóna suport a l’advocat i l’agressor és humiliat i expulsat del lloc. Més tard i tornant a casa, Claudio i la seva dona, Susana, són interceptats per l’home estrany. L’advocat pren llavors un camí sense retorn de secrets i silencis.

Compra aquí la teva entrada anticipada