Masaki Kobayashi i Woody Allen al “Dijous d’Imprescindibles”

impres-doble-3oct

Masaki Kobayashi i Woody Allen protagonitzen el nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 3 d’octubre 

HARAKIRI  (1962), de Masaki Kobayashi. Sessió a les 20.15h.

Basada en la novel·la de Yasuhiko Takiguchi i guanyadora del Premi Especial del Jurat del Festival de Cannes, Harakiri és una de les principals pel·lícules de samurais mai realitzada. Dirigida amb mestria per Masaki Kobayashi, es manté com un veritable emblema del cinema japonés. De totes les denúncies del director en contra de la crueltat i la manca d’humanitat perpetrades pel poder autoritari, potser cap sigui més brillant que la seva visceral i fascinant Harakiri.

Sinopsi

Japó, segle XVII. Després de la guerra civil, molts samurais no poden suportar el deshonor i l’agonia de la pobresa. El veterà Hanshiro Tsugumo és un d’ells. Amb la intenció d’acabar els seus dies amb honor, Hanshiro es dirigeix a la casa del clan İyi per sol·licitar el suïcidi mitjançant el ritual sagrat de l’Harakiri. Mentre espera, explica la seva tràgica història i la seva sorprenent vinculació amb un jove samurai anomenat Motome. La sorprenent narració d’Hanshiro provoca un gir inesperat en els esdeveniments.
 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

WONDER WHEEL (2017), de Woody Allen. Sessió a les 22.30h.

Amb motiu de l’estrena el pròxim 11 d’octubre de la pel·lícula Día de lluvia en Nueva York, recuperem l’anterior film de Woody Allen protagonitzat per la guanyadora de l’Oscar Kate Winslet (Titanic), Justin Timberlake (La red social), Juno Temple (Maléfica) i Jim Belushi (Danko: Calor rojo).

Sinopsi

Nova York, anys 50. Les vides de quatre personatges s’entrellacen enmig de l’enrenou del parc d’atraccions de Coney Island: Ginny (Kate Winslet), una ex actriu emocionalment volàtil que ara treballa com a cambrera; Humpty (Jim Belushi), l’operador de la famosa sínia i marit de la Ginny; Mickey (Justin Timberlake), un atractiu i jove socorrista que somia a convertir-se en escriptor; i Carolina (Juno Temple), la filla d’Humpty, que s’amaga d’uns gàngsters a l’apartament del seu pare. Una història de passió, violència i traïció.

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 10 d’octubre: Molin Rouge / French cancan

Dijous 17 d’octubre: El cartero (y Pablo Neruda) / El pisito

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.