Doble cita al “Dijous d’Imprescindibles”

impres-doble-17OCT

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 17 d’octubre recuperem El cartero (y Pablo Neruda) i El pisito

EL CARTERO (Y PABLO NERUDA) (1994), de Michael Radford. Sessió a les 20.15h.

Amb motiu del 25 aniversari de la seva estrena al Festival de Venècia de 1994, recuperem aquesta pel·lícula guanyadora de més de 25 premis internacionals, incloent-hi el David de Donatello al millor muntatge, el BAFTA a la millor pel·lícula estrangera i un Oscar a la millor banda sonora.

Sinopsi

Mario és un senzill carter d’una illa del sud d’Itàlia que aprèn a escriure poesia gràcies als ensenyaments de Pablo Neruda, a qui reparteix el correu mentre viu exiliat a Itàlia. Gràcies a aquest aprenentatge, a poc a poc conquistarà a la bellesa local, Beatrice.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

EL PISITO (1959), de Marco Ferreri i Isidoro Martínez-Vela. Sessió a les 22.30h.

Coincidint amb el desè aniversari de la seva mort, retem homenatge als actors José Luis López Vázquez i Mary Carrillo amb la projecció d’una de les seves pel·lícules més memorables. Una brillant comèdia negra fruit de la col·laboració entre Marco Ferreri i Rafael Azcona.

Sinopsi

Rodolfo y Petrita són una parella que espera ansiosa el moment de poder casar-se però hi ha un problema, per això necessiten un pis i donada la seva situació econòmica els és molt difícil trobar-lo. Però un dia a Rodolfo se li ocorre una solució, casar-se amb Donya Martina, la seva vella casolana que està a punt de morir i així, rebre l’herència i el pis.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 24 d’octubre: El tambor de hojalata / Bajo el volcán

Dijous 31 d’octubre: Indefenso (Naked) / Orfeo Negro

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.