Preestrenem El asesino de los caprichos a “La festa de l’espectador”

caprichos-NEWS

Dimarts 15 d’octubre, a les 20: 15h, preestrenem El asesino de los caprichos a la “La festa de l’espectador”

Secció Òrbita al Festival de Sitges. Una pel·lícula produïda i dirigida pel cinc vegades nominat al Goya Gerardo Herrero (La playa de los ahogados) i protagonitzada per la dues vegades guanyadora del Goya Maribel Verdú (Sin rodeos) i Aura Garrido (Planes para mañana), al costat del dues vegades guanyador del Goya Roberto Álamo (Que Dios nos perdone).

 

Sinopsi

Diversos crims en un barri de classe alta tenen una cosa en comú: les seves víctimes col·leccionen gravats de Goya. Les inspectores Carmen Cobos i Eva González iniciaran la recerca en un entorn elitista en què el tràfic d’obres d’art és habitual. Hauran de descobrir un assassí que reprodueix amb les seves víctimes les escenes dels Caprichos de Goya.

Compra aquí la teva entrada anticipada.