Volker Schlöndorff i John Huston al “Dijous d’Imprescindibles”

impres-doble-24OCT

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 24 d’octubre recuperem El tambor de hojalata i Bajo el volcán

EL TAMBOR DE HOJALATA (1979), de Volker Schlöndorff. Sessió a les 20.15h.

Amb motiu del 60 aniversari de la publicació de la novel·la de Günter Grass, recuperem aquesta pel·lícula guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa i la Palma d’Or del Festival de Cannes. Una brillant paràbola sobre el nazisme convertida en film de culte.
Sinopsi
Oskar és un nen precoç que posa fi al seu creixement el dia del seu tercer aniversari. Una deliberada caiguda justifica aquest fenomen davant els ulls de la família i els metges. Aquest dia li regalen un tambor blanc y vermell, al qual serà fidel durant la resta de la seva vida.
Compra aquí la teva entrada anticipada*
BAJO EL VOLCÁN (1984), de John Huston. Sessió a les 22.30h.
Coincidint amb el 35 aniversari de la seva estrena en sales, projectem aquesta adaptació de l’aclamada novel·la de Malcolm Lowry dirigida pel llegendari dues vegades guanyador de l’Oscar John Huston (La reina de África). Protagonitzada pel cinc vegades nominat a l’Oscar Albert Finney (Asesinato en el Orient Express), Jacqueline Bisset (Bullitt) i Anthony Andrews (El discurso del rey).
Sinopsis
Mèxic, 1938. Celebració del dia de Difunts. Amb el seu país a la vora de la guerra amb Alemanya, el cònsol britànic a Mèxic, Geoffrey Firmin, talla tot contacte amb els seus familiars i es submergeix en un procés d’autodestrucció barrejant l’alcohol amb els records.
Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 31 d’octubre: Indefenso (Naked) / Orfeo Negro

Dijous 7 de novembre: La cinta blanca / La reina de África

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.