Torna als Verdi EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA!

1rfesti-2019CAT-news

Del 9 al 24 de novembre arriba la 12ª edició de El Meu Primer Festival de CinemaUn festival per nens d’entre 2 i 12 anys que té l’objectiu d’entretenir, educar i estimular la imaginació, a més de despertar l’esperit crític dels petits de la casa. Una finestra per l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes.

Amb una mostra de creacions cinematogràfiques de tot el món i de tots els temps, als Cines Verdi Park (c/Torrijos 49) et proposem gaudir d’aquest festival de cinema infantil plural i creatiu amb:

 

Diumenge 10 de novembre a les 11:30h i 12.00h: JACOB, MIMI I ELS GOSSOS DEL BARRI (70 min., recomanada per +6 anys). Versió doblada al català.

En Jacob és un nen de 7 anys que viu a la ciutat. Un dia el seu pare ha de marxar per negocis durant uns dies i haurà de passar una setmana amb el seu oncle i la seva cosina Mimi, amb la que viurà una gran aventura juntament amb una colla de gossos de carrer.

Una pel·lícula que planteja el problema de la gentrificació pels més petits i que ens mostra la força de la unió entre diferents per poder defensar causes comunes.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumenge 17 de novembre a les 11.00h i 11.30h: ZIBILA + PIPPI I EL SENOYR SENSE SON (52 min. aprox., recomanada per +3 anys).

- Zibila, Isabelle Favez, França, Suïssa i Bèlgica, 2019, 26’, doblat al català

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura recuperarà la seva confiança.

La Pippi i el Senyor Sense Son, (Pigtail and Mr. Sleeplessness) Edmunds Jansons, Letònia, 2017, 25’3’’, doblat al català.

Aquest any tot va malament. La Pippi acaba de tenir un germà que ho ha posat tot cap per avall. Amb l’ajuda del seu amic imaginari, el Senyor Sense Son, crearan un pla per salvar les vacances de Nadal.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Dissabte 23 de novembre a les 17.00h: THE WONDERLAND (115 min., recomanada per +6 anys). Versió doblada al castellà.

–  En descobrir que a l’altra banda de la porta del soterrani de la botiga de la seva tieta hi ha un país de les meravelles, l’Akane s’embarca en una aventura inoblidable en un món màgic enfrontat a una crisi sense precedents: una greu sequera que està provocant la pèrdua dels colors.

Després de l’èxit de Miss Hokusai, llargmetratge premiat a festivals d’animació com Annecy, Keiichi Hara torna amb una adaptació de Sachiko Kashiwaba, un dels escriptors de contes infantils més estimats al Japó.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumege 24 de novembre a les 11.00h i 11.30h: L’HIVERN DE PAT I MAT (40 min., recomanada per +3 anys). Sense diàlegs.

–  Pat i Mat, els dos amics inseparables que comparteixen una passió comuna pel bricolatge tornen amb 5 noves històries. Aquesta vegada, es tracta de decorar i preparar la casa per l’arribada de l’hivern i les vacances de Nadal.

Pat i Mat son dos personatges clàssics de l’animació stop-motion txeca que han donat la volta al món, plens d’enginy i idees creatives. En les seves aventures es troben constantment amb problemes, però tot i ser una mica desastrosos, mai es rendeixen i acaben resolvent la situació de manera creativa.

Compra aquí la teva entrada anticipada