Preestrenem la comèdia francesa Pequeñas mentiras para estar juntos

Pequeñas mentiras para estar juntos

Dimarts 5 de novembre, a les 20:15h, preestrenem la comèdia Pequeñas mentiras para estar juntos a “La festa de l’espectador”. 

Continuació, 8 anys després, de Pequeñas mentiras sin importancia. El director i guionista Guillaume Canet (Cosas de la edad) reprèn el mateix grup d’amics de la primera part alguns anys després. Protagonitzada de nou pel guanyador del Cèsar François Cluzet (Intocable) i la guanyadora de l’Oscar Marion Cotillard (La vida en rosa (Edith Piaf)).

Sinopsi

Max, arruïnat i una mica deprimit, torna a la seva casa d’estiueig per vendre-la. Els seus vells amics, que han passat en ella grans moments junts, apareixeran per sorpresa en el seu aniversari. Després de molt temps separats, comprovaran la força de la seva amistat.

Compra aquí la teva entrada anticipada.