Preestrenem el documental Pavarotti a “La festa de l’espectador”

pavarotti-news

El dimarts 7 de gener, a les 20:15h, preestrenem Pavarotti a “La festa de l’espectador”. 

El director dues vegades guanyador de l’Oscar, Ron Howard (Una mente maravillosa, El código Da Vinci, Apolo 13) presenta a la veu, l’home i la llegenda: Luciano Pavarotti. L’equip de l’éxit mundial The Beatles: Eight days a week i el director nord-americà tornen a reunir-se per celebrar la vida de l’aclamat geni de la música.

 

Sinopsi

El director guanyador de l’Oscar Ron Howard presenta a l’audiència a la veu, l’home, la llegenda: Luciano Pavarotti. Creada d’una combinació de personalíssimes actuacions de Pavarotti i l’accés a imatges inèdites, la pel·lícula proporciona al públic un íntim retrat del més estimat cantant d’òpera de tots els temps.

Compra aquí la teva entrada anticipada.