Homenatge a Peter Handke al “Dijous d’Imprescindibles”

impres-16ene

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 16 de gener retem homenatge a l’escriptor austríac Peter Handke amb la projecció de La mujer zurda i Cielo sobre Berlín

LA MUJER ZURDA (1978), de Peter Handke. Sessió a les 20:15h.

Amb motiu del Premi Nobel de Literatura recentment concedit a l’escriptor austríac Peter Handke, recuperem la seva primera incursió en la direcció cinematogràfica basada en una de les seves novel·les més aclamades.

 

Sinopsi

Després de passar uns dies sense veure’s, Marianne es troba amb Bruno, el seu marit, i li comunica que s’haurien de separar. La dona i el seu fill es traslladen a França i s’instal·len en una gran casa mig buida envoltada de trens. Allà realitza traduccions per sobreviure, mentre la seva qualitat d’exiliada alemanya en un París contemporani i hostil l’encamina lentament cap a la bogeria.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

CIELO SOBRE BERLÍN (1987), de Wim Wenders. Sessió a les 22:30h.

Continuant amb l’homenatge a Peter Handke, recuperem aquesta icònica pel·lícula de Wim Wenders (Paris, Texas) basada en un dels seus guions.

 

Sinopsi

Dos àngels vaguen pel Berlín de la postguerra. Encara que invisibles per als éssers humans, donen la seva ajuda i comoditat a totes les ànimes solitàries i deprimides que coneixen. Després de molts segles, un d’ells, infeliç amb la seva immortalitat, desitja convertir-se en humà. La seva fascinació per una jove trapezista amb dubtes i temors, li fa anhelar una vida on pugui sentir la felicitat i l’amor.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 23 de gener: Ocho y medio / Giulietta de los espíritus

Dijous 30 de gener: Los inútiles / La dolce vita

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.