Stoker

Descàrregues Trailer Stoker

Quan India Stoker (Mia Wasikowska) perd al seu estimat pare i al seu millor amic Richard (Demot Mulroney) en un tràgic accident de trànsit el dia del seu 18 aniversari, la seva tranquil·la vida familiar es veu sacsejada. Amb una gran delicadesa, India mostra una actitud impassible que emmascara els profunds sentiments que només el seu pare podia entendre.”Stoker” és la primera pel·lícula de parla anglesa de l’aclamat cineasta coreà Park Chan-Wook (“Old Boy”, “Sympathy for lady Vengeance”).
Índia es veu llavors atreta cap al germà perdut del seu pare, Charlie (Matthew Good), que es presenta de manera inesperada en el funeral i decideix quedar-se amb ella i el seu emocionalment inestable mare, Evie (Nicole Kidman). Al principi India no confia en el seu encantador i misteriós oncle, però, al mateix temps, li fascina quan comença a veure tot el que tenen en comú.
A mesura que Charlie es va descobrint a poc a poc, India es comença a obsessionar amb el seu carismàtic oncle i es comença a adonar que la seva arribada no era fruit de la casualitat. Amb l’ajuda del seu oncle, India descobrirà el seu inesperat destí.